Een tot twee maal per jaar organiseren we een Selahvrouwenweekend

Algemene info

Een Selahvrouwenweekend is kleinschalig van opzet – dat betekent ca. 16 deelnemers* en een ‘huiskamersfeer.’

In de weekenden is veel tijd gereserveerd voor verdieping.
Daarnaast vinden we het heerlijk om je te mogen verrassen met kleine verwennerijtjes en heerlijke maaltijden.

Ons team bestaat uit vrijwilligers, die zelf eerder aan een weekend hebben deelgenomen, en een groot verlangen hebben om volgende deelnemers net zo’n weekend te bezorgen – en zo de visie van Selah (geven wat je hebt ontvangen) handen en voeten geven.

Waar?

Het weekend wordt gehouden in een prachtige accommodatie in Schaijk (NB) met 2- en 3-persoonskamers. (Klik hier voor meer info).

Voor wie?

Voor alle vrouwen van 21 jaar en ouder die zin hebben om aan dit weekend deel te nemen.

Wanneer?

Het eerstvolgende Selah weekend vindt plaats van DV 12-14 oktober en heeft als thema ‘Dansen in de regen’.

*Let op: vanwege de grote belangstelling (het weekend was eind november 2017 al volgeboekt), hebben we de aangrenzende ruimte erbij gehuurd, en kunnen we dat weekend 28 deelnemers ontvangen. Wees er snel bij als je een plekje wilt reserveren.

Een Selah vrouwenweekend begint op vrijdagavond 19.00 uur en is zondagmiddag rond 15.00 uur weer afgelopen. Let op: het is niet mogelijk om later in het weekend aan te sluiten, of daggast te zijn.

Praktische info

De prijs voor een weekend bedraagt 195 euro, all-in.

Wanneer het bedrag voor jou niet haalbaar is, maar je toch erg graag mee wilt, aarzel dan niet contact hierover op te nemen, want dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Aanmelden en meer informatie

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Mail dan naar weekend@stichtingselah.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Sjaloom!

Het vrouwenweekendteam