Een tot twee maal per jaar organiseren we een Selahvrouwenweekend waarvan in ieder geval een weekend met het thema ‘Worden Wie Je Bent’.

In een ‘Worden Wie Je Bent’ weekend denken we samen na over onze identiteit, die niet gebaseerd is op wat we doen, maar op wie we zijn – in Christus. Vragen die voorbijkomen: Hoe kijk je naar God, hoe kijk je naar jezelf en hoe kijkt God naar ons?

Algemene info

Een Selahvrouwenweekend is kleinschalig van opzet – dat betekent ca. 16 deelnemers en een ‘huiskamersfeer.’

In de weekenden is veel tijd gereserveerd voor verdieping.
Daarnaast vinden we het heerlijk om je te mogen verrassen met kleine verwennerijtjes en heerlijke maaltijden.

Ons team bestaat uit vrijwilligers, die zelf eerder aan een weekend hebben deelgenomen, en een groot verlangen hebben om volgende deelnemers net zo’n weekend te bezorgen – en zo de visie van Selah (geven wat je hebt ontvangen) handen en voeten geven.

Waar?

Het weekend wordt gehouden in een prachtige accommodatie (klik hier voor meer info over deze accommodatie) en natuurlijk staan er voor jou geen corveetaken op het menu!

Voor wie?

Voor alle vrouwen van 21 jaar en ouder die zin hebben om aan dit weekend deel te nemen.

Wanneer?

Het eerstvolgende Selah weekend vindt plaats van DV 3-5 november 2017 en heeft als thema ‘Worden wie je bent’.

Een Selah vrouwenweekend begint op vrijdagavond 19.00 uur en is zondagmiddag rond 15.30 uur weer afgelopen. Let op: het is niet mogelijk om later in het weekend aan te sluiten, of daggast te zijn.

Praktische info

De prijs bedraagt 195 euro all-in.
Wanneer dit bedrag voor jou niet haalbaar is, maar je toch erg graag mee wilt, aarzel dan niet contact hierover op te nemen, want dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Aanmelden en meer informatie

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Mail dan naar weekend@stichtingselah.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Sjaloom!

Het vrouwenweekendteam